http://peder.dk/joomla/index.php/undervisning/radikal-it.html

 

Jeg håber nedenstående kan være en hjælp for dig til at få IT til at være en hjælp i hverdagen og ikke en pestilens. Jeg vil gennegå nedenstående emner.

 

Personligt har jeg det med IT som med skak - Forskellen er at det jeg laver kan bruges igen og igen. Noget af det kode jeg har lavet for over 20 år siden, kan jeg stadig bruge. 
 

 

Det vil være en god ide, hvis du ikke springer afsnittet QR koder over, da det løbende vil blive brugt. 

 

Noget af det som der bliver vist forudsætte at du har en Google konto (mail) - Jeg har selv tidligere brugt Outlook, Netscape o.s.v. - Men der er ingen som har den funktionalitet og frihed som man har i en Google konto. Jeg kender ingen andre Hotmail systemer eller fx. Facebook, hvor du kan exportere dine kontakter til andre systemer. Men de kan alle importere også i Facebook. Se evt. Jeg er Googlo-man - jeg håber ikke de er onde !

Gmail tillader endvidere at du kan beholde din gamle mail adresse som afsender. Således er fx. alt hvad jeg modtager og sender fra min mail adresse i lægeforeningen (DADLNET.DK), sendt og modtaget fra min Gmail konto. Det betød i første omgang at jeg slap for en masse Spam, da spam filtret i Gmail er yderst effektivt.

 

I mit hovederhverv inden for sundhedsvæsenet er der store muligheder for at lave både en bedre, sikrere og billigere behandling med hjælp af IT - Se evt. mine blog indlæg på Ugeskrift for læger.

 

Du kan her se en kort gennemgang af emnerne Radikal IT 3.0 

 Cool